.

.

KARTiKEL

Ahad, 21 Julai 2013

Modul Ulangkaji SPM 2013

Afterschool.my dengan tema "Higher Education Advisor" telah membantu calon-calon SPM 2013 dengan menghasilkan modul ulangkaji SPM bagi 11 matapelajaran. Kiranya, boleh juga dikatakan sebagai Soalan Ramalan SPM 2013 jugak lah, dengan soalan-soalan ulangkaji yang diberi, adalah dari topik yang perlu diberi penekanan untuk tahun ini. Apalagi joom ler download!!

Soalan Ramalan SPM 2013

Menariknya, turut disertakan bersama dengan soalan ulangkaji tersebut adalah, analisis peperiksaan SPM tahun-tahun lalu (2008-2012) serta soalan ulangkaji yang perlu pelajar titik beratkan untuk SPM 2013. Berikut adalah senarai matapelajaran yang terdapat dalam Modul Ulangkaji SPM 2013 daripada Afterschool.my:
1) Bahasa Melayu
2) Bahasa Inggeris
3) Matematik
4) Sejarah
5) Sains
6) Matematik Tambahan
7) Fizik
8) Kimia
9) Biologi
10) Prinsip Perakaunan
11) Perdagangan



Klik link di atas untuk download 
[29mb]

Saiz fail besar, tapi sangat berbaloi untuk didownload!!


Bagi calon-calon SPM 2013, boleh juga download Jadual SPM 2013 untuk membantu anda merancang ulangkaji anda bermula daripada sekarang. Ingat, sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna!


31 ulasan:

  1. ook..sila download. sila downloaddd..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. carl.. mintak maaf.. so far cikgu baru jumpa yang ini je.. kalau ada yang stpm, nanti cikgu share k.. ;)

      Padam
  3. Terima kasih. Nak suruh anak murid download untuk ulangkaji..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih jugak atas perkongsian.. jom sama2 memandaikan anak murid.. ;)

      Padam
  4. trima kasih cikgu,kalau ada solan spot tlg bagi tahu ye

    BalasPadam
  5. inshaAllah.. terus ikuti blog ini dari masa ke semasa yer..

    BalasPadam
  6. cikgu, saya minta izin untuk muat turun modul ulang kaji spm 2013 untuk anak-anak murid. semoga dihalalkan ilmunya ya. terima kasih banyak-banyak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dipersilakan sangat-sangat untuk download dan digunakan.. saya hanya berkongsi modul ini.. semoga kita semua beroleh manfaat.. ;)

      Padam
  7. terima kasih ,sangat dihargai :)

    BalasPadam
  8. salam cikgu...saya mohon kebenaran untuk menggunakan bahan cikgu.terima kasih.

    BalasPadam
  9. Assalamualikum cikgu.. Saya minta izin untuk download modul ini... Untuk saya ulangkaji.. Terima kasih banyak2...

    BalasPadam
  10. Wasalam... dipersilakan.. Semoga berjaya ye.. ;)

    BalasPadam
  11. assalamuaikum cikgu,,bila nk kuar answer for afterschool add maths,physics,biology, sejarah,mathematics.

    BalasPadam
  12. Assmualaikum cikgu, saya minta izin utk download modul ni ya...semoga usaha cikgu diberkati Allah SWT

    BalasPadam
  13. waalaikumsalam.. dipersilakan download.. semoga usaha cikgu juga diberkati Allah SWT

    BalasPadam
  14. as-salam cg.. terima kasih atas perkongsian ilmu ini..mudah2 han cg dpanjangkan umur dn murah rezeki serta dpt lg mnabur bakti kpada anak2 murid..bley sya tahu tahap kesahihan soalan2 ramalan ni..?? sekali lgy trima ksih ye cg.. :)

    BalasPadam
  15. salam.. terima kasih atas doa.. tahap kesahihan tu pun xdapat nak dipastikan.. nama nya pun dah ramalan.. mungkin boleh jadi betul, bleh jadi tidak.. cukuplah digunakan sebagai panduan untuk ulangkaji.. ;)

    BalasPadam
  16. salam...cikgu soalan spot ekonomi asas x der ker...

    BalasPadam
  17. cikgu boleh x nk minta tolong.....tlg carikan soalan spot geografi sbb geografi ni susah sikit......pening kepala saya nk memikirkannya....

    BalasPadam
  18. so far untuk ekonomi dan geografi blom ada
    inshaAllah kalu ada saya kongsikan

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum cikgu, saya nk minta izin download modul cikgu ya. Terima kasih cikgu.

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. assalamualaikum

    sekarang tinggal dalam seminggu exam maths, saya umur 21 dari pada form 1 tak belajar, ada cara tak untuk cepat tangkap cara menjawab maths spm ni cikgu? harap bleh bantu..

    BalasPadam
  22. waalaikumsalam.. pada pendapat cikgu, lebih baik aizat fokuskan kepada bentuk-bentuk soalan yang confirm keluar. buat banyak latihan.

    BalasPadam
  23. addmath and math kene repeat ke tak ni cikgu?

    BalasPadam
  24. blom dipastikan tahap dan status nye camna..
    so kita tunggu jer lah dulu yer.. ;)

    BalasPadam
  25. ckg, modul kat atas tu tkde jwapan ke?

    BalasPadam