.

.

KARTiKEL

Jumaat, 29 November 2013

Segmen Aku Blogger Malaysia

Sebenarnya saya nih jarang nak join sangat benda-benda segmen / giveaway ke. Kesuntukan masa dan kadang-kadang tak berapa nak faham kehendak penganjur. Hu hu hu. Buat pengetahuan, dulu pun pernah sekali saya ada anjur Segmen 3 Hari Mencari Bloglist Cikgu Hailmi. Sambutan agak memberangsangkan, tapi disebabkan tak pernah anjur segmen, maka kelam kabut jugak lah saya dibuatnya. Itu baru 3 hari, belum buat sebulan! 

Untuk yang berminat dan suka nak join benda-benda segmen nih, saya cadangkan anda join Segmen Aku Blogger Malaysia. Saya join sebab nak support tuan empunya blog, Nur Faizuddin yang selalu bertandang ke sini. Jom kita tengok syarat dan join segmen nih!

http://botak-gambus.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html



SYARAT_SYARAT SEGMEN : 
i. follow blog (kalau dah follow. nanti bagitau dalam komen)
ii.copy banner then buat satu entri mengenai segmen ini
iii.tinggalkan komen dengan meletakkan link blog anda pada blog tersebut ( yg mengandungi segmen)
iv.Segmen bermula 29 November 2013 sehingga 9 Disember 2013 .

Ganjaran? kepada 15 pemilik blog yang menghantar trafik paling tinggi , blog beliau akan direview oleh tuan blog sebagai tanda penghargaan kepada anda :)

8 ulasan:

  1. terima kasih bebanyak cikgu hailmi coz support my segmen... (y)

    BalasPadam
  2. ok.. terima kasih jugak buat Faizuddin sebab selalu singgah sini.. ;)

    BalasPadam
  3. salam perkenalan,.

    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    anyway, all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    BalasPadam
  4. salam perkenalan juga buat shuhada
    all the best juga buat shuhada yer..

    BalasPadam
  5. good luck
    dr segmen yang sama

    http://www.iuzira.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    BalasPadam
  6. Nama saya Hannah..kita budak baru dalam dunia blogging..
    minta tunjuk ajar dari sifu2 ye hehehe
    jemput datang ke blog saya
    http://hannahzahra.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html
    kita folo google+ cikgu yee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okeh Hannah.. Cikgu done follow you..
      Jemput ler jenguk2 ke sini selalu yer.. ;)

      Padam
  7. dari segmen yang sama :)
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    BalasPadam