.

.

KARTiKEL

Ahad, 2 Jun 2013

Segmen 3 Hari Mencari Bloglist by CiKGUHAiLMi

Bersempena dengan cuti sekolah ini maka dengan secara rasminya, saya melancarkan Segmen CiKGUHAiLMi yang pertama dalam sejarah hidup blog ini. Oleh sebab ini adalah kali yang pertama, jadi sebagai permulaannya, saya mulakan dengan segmen kecil-kecilan yang saya bagi nama..

"SEGMEN 3 HARI MENCARI BLOGLIST!"


Objektif dan tujuan nya senang sahaja, iaitu untuk mengenali lebih ramai lagi kenalan blogger (daripada blogger tahap taiko sampai lah ke blogger tahap newbies) dan juga menambahkan lagi senarai bloglist blog saya yang sejengkal saja tuh.


JOM JOIN!



Segmen 3 Hari Mencari Bloglist by CiKGUHAiLMi


Syaratnya mudah saja:
1. Follow blog CiKGUHAiLMi
2. Like Facebook page CiKGUHAiLMi
3. Join Circle CiKGUHAiLMi
4. Subscribe channel Youtube CiKGUHAiLMi 
5. Masukkan blog CiKGUHAiLMi dalam bloglist anda 
6. Buat entri ringkas bertajuk "Segmen 3 Hari Mencari Bloglist by CiKGUHAiLMi"
7. Tempek banner di atas dalam entri anda dan backlink kan ke entri ini
8. Letakkan url entri anda kat ruangan komen di bawah ini




Mudah kan?

Sebagai tanda penghargaan, saya juga akan 
1) Follow blog anda balik, 
2) Masukkan blog anda dalam senarai bloglist

dan

BONUS
Referer tertinggi akan menerima topup RM10!


Tarikh penyertaan
2 Jun 2013 (1200) hingga 4 Jun 2013 (1200)



Cepat!!



p/s: Secara jujurnya juga, saya akui memang jarang saya ikut Segmen atau Giveaway-Giveaway nih. Pernah ikut baru dua kali kot. Hu3..  Jadi masih tak berapa nak faham camna nak jadi penganjur Segmen yang best. Kalau ada kekurangan, saya minta maaf. 

Jika ada sambutan yang menggalakkan, inshaAllah di masa akan datang saya akan anjurkan Giveaway lak! ;)


50 ulasan:

  1. muja join :D http://www.mujadafewa.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Muja.. dah masukkan dalam bloglist saya. ;)

      Padam
  2. wah bagus dh masuk new phase.syarat 1 - 4 dah buat then nak try 5 - 7 lak. Tp bro aku pakai line xpakai prepaid hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kah3.. try nasib jer bro.. sket laghik tuh kena usaha.. dah tukar pakai yang laju sket, nanti jangan lupa join segmen k!

      Padam
  3. http://www.cikfie.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ cik fie gorjes sebab sudi join segmen saya.. ;)
      dah saya addkan dalam bloglist saya. Trimas

      Padam
  4. http://www.mizisempoi.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
    ambik ko

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Mizi.. cikgu dah masukkan blog mizi dalam bloglist cikgu.. trimas.. ambik ko ;)

      Padam
  5. dah masukkan dalam bloglist blog terbaik 2013...
    http://www.menulismenconteng.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Fendy.. dah cikgu masukkan dalam senarai bloglist.. ;)

      Padam
  6. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Khairunnisa, tq sebab join segmen nih. Dah cikgu masukkan dalam senarai bloglist.. ;)

      Padam
  7. Saya join join sekali! :)
    --> http://www.daxxstories.com/2013/06/segmen-luar-3-hari-mencari-bloglist-by.html a.k.a. SEGMEN LUAR: 3 HARI MENCARI BLOGLIST BY CIKGUHAILMI

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Thaqif sebab join.. cikgu dah masukkan blog Thaqif dalam bloglist cikgu.. BTW, syarat no.5 lom wat laghik ler.. ;)

      Padam
    2. Sori Thaqif.. dah! cikgu yang tak perasan tadik.. sori ek!

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Join jugak...
    Url Entri=http://cerkampung.blogspot.com/2013/06/segmen-luar-segmen-3-hari-mencari.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ cer kampung.. dah cikgu addkan dalam bloglist.. terbaek!

      Padam
  10. salam ukhuwah dari bunda...selamat bersegmen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Bunda.. baru jer nak cuba-cuba buat..
      Ada rezeki lebih nanti, kita buat hebat lagi.. ;)

      Padam
  11. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ syuhada.. dah cikgu follow dan addkan dalam bloglist.. ;)

      Padam
  12. TQ atas jemputan..saya join cikgu..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
  13. join=)..http://www.nabilabiela.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hah tu dia.. join jugak blogger gojes nih.. ;) TQ Nabiela!

      Padam
  14. Kali pertama masuk blog nie hahaha.. terbaik la.
    Teringin nak join tapi blog saya bukan apa2 pun. Trafik pun takde. hoho
    http://www.aminin.my/.

    Adakah ada peluang untuk tersenarai blog cipisan nie dalam blog hebat nie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi... merendah diri nya dia...
      join lah yer aminin.. ;)

      p/s: nak kad jemputan ke nak jemput?..

      Padam
    2. haha..pasal chekgu sendiri jemput blog cipisan ni join.
      Am join: http://www.aminin.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

      pssst: wah chekgu perli lew tu.. kaHkaH

      Padam
    3. hak3.. TQ sebab join am.. lenkali ajak adira skalik k! dah cikgu follow, like, masuk dlm bloglist.. salam ukhwah

      Padam
  15. http://www.kucinghitam.net/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Kucing Hitam.. ;)
      dah cikgu follow, like, dan masukkan dalam bloglist cikgu..

      Padam
    2. YEKA CIKGU XNMPAK PUN DLM BLOGLIST HAHA

      Padam
    3. ok.. dah letak.. kali nih tak tipu ;)

      p/s: sori tak perasan..

      Padam
  16. Tq atas jemputan cikgu ... auto post pagi esok yea..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ hakim sebab join segmen.. dah cikgu follow n dah ada dlm bloglist cikgu k.. ;)

      Padam
    2. welcome cikgu dan ada dlm bloglist hakim juga cikgu

      Padam
  17. http://vaneelea.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by-cikgu.html

    Nah jangg. Bc message penting dlm nyak :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekasih ndu laban kitak ka nggau pekit ku towk.. dah ku follow n masukkan blog nuan dalam bloglist ku towk.. mekasih aok! ;)

      Padam
  18. http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq aniq.. dah cikgu masukkan dalam bloglist cikgu.. ;)

      Padam
  19. sy join !!

    http://yongatira.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ atira.. cikgu dah follow n masukkan blog atira dalam bloglist cikgu.. hepi blogging yer.. ;)

      Padam
  20. eh. baru follow lah. zzzz

    BalasPadam
  21. http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
  22. assalamualaikum cikgu ^_^

    err.. maybe sy yang last k0t erkk? haha..btw,tahniah lah cikgu jd bl0glist prtama sy.. sy baru pasan bl0glist sy trpadam sebab buang virus melware ari tuh.. :D

    http://mencarisinarzahratuljannah.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam ya ukhti

      actually kalau tengok betul2 tyme segmen dah habis.. ;)
      tapi takpe, atas kesungguhan aish, maka cikgu pun ok jer
      TQ jugak masukkan blog cikgu dalam bloglist aish..

      salam ukhwah

      Padam
  23. http://akubencitouching.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok jay.. dah cikgu masukkan dalam bloglist cikgu yer.. ;)
      TQ sebab join segmen

      Padam