About Me

Blog Cikgu Hailmi Berwajah Baru Lagi!

Setelah hampir 6 tahun tidak mengalami perubahan, kali nih blog Cikgu Hailmi kita bagi wajah baru sket. Hehhehehe. Last design rasanya tahun 2014. Kemudian terus pakai design yang sama, sampai dah melekat dalam kepala design blog tu.





Blog Cikgu Hailmi dengan design terbaru
Blog Cikgu Hailmi dengan design terbaru

Tapi demi keberterusan, maka kita wat operate 'hidung' dan 'mata' kasik mantap sket. Supaya lebih mesra pengguna dan mesra dengan mobile. Sebab design yang sebelum nih, sebab dah lama sangat, maka dia kurang mesra pengguna mobile nih sket. Ye lah, zaman sekarang kan banyak browse pakai fon jer. So inshaallah lebih mudah guna pasnih.

Jangan risau, 1500 artikel tu semua masih available, boleh diakses secara percuma. Cuma mungkin akan ada sikit masalah teknikal lah macam dari segi warna ke, tulisan ke saiz ke. So kalau ada apa-apa masalah teknikal masa melayari blog #cikguhailmi boleh lah pm abam yer.
Pastu jangan lupa komen kat sini! Nanti abam betulkan. Jom kita gi tengok sket. 



Design blog Cikgu Hailmi yang paling legend sekali. Ramai orang kenal nih!
Design kedua blog Cikgu Hailmi yang paling legend sekali. (2013 - 2019) Ramai orang kenal nih!

Design blog Cikgu Hailmi masa awal-awal kemunculan awal tahun 2013. Ingat lagi tak?
Design blog Cikgu Hailmi masa awal-awal kemunculan awal tahun 2013. Ingat lagi tak?

Muahh. Thanks untuk sokongan semua semenjak blog Cikgu Hailmi nih beroperasi! 7 tahun beroperasi, nak maintain bukan mudah tau! Hehehhe.. So thank you so much! Teruskan menyokong blog cikguhailmi.com yer... 😘😘😘




Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. Wah, cantik design baharu blog Cikgu, ya, lebih mesra pengguna. Tahniah cikgu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe thank you min! harapnya lebih selesa lah orang masuk pasnih

      Padam
  2. masih ingat lagi blog cikgu yang pertama tu. buka semula dah bertukar. hee. masa tu jadi sumber rujukan untuk pindah dr sarawak ke semenanjung. terima kasih ye cikgu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe... yang tu yang kedua dah tu... yang pertama saya pakai muka GTO.. alhamdulillah semoga bermanfaat ya cikgu

      Padam