.

.

KARTiKEL

Selasa, 4 Jun 2013

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger by Mr.K


Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger by Mr.K







1. Tajuk Entry haruslah ==> Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K tengok atas... DONE!
2. Letak Banner Segmen   tengok gambar... DONE!
    (Banner wajib di linkkan ke entry ini yer + blog ni x boleh right click, so boleh printscreen je) cer try klik... DONE!
3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI 7346 - gelemer nyer dia .. DONE!
    (Hanya tulis je pun boleh untuk lihat peningkatan)
4. FOLLOW  blog saya ni bagi yang belum follow yer ^__^ dah follow... DONE!
   ♥ (Saya akan follow keSemua blog peserta segmen ini sebagai tanda terima kasih)
5. Letak link segmen dekat kotak komen. harap sangat jangan letak di SHOUTBOX. dah letak kat kotak komen.. DONE!



22 ulasan:

  1. Thnx join, senarai penuh peserta akan diupdate weekend ni so Stay tune :)
    p/s: rajin cikgu wat entry pepanjang + jumlah followers tu refer blog cikgu actually.. utk tgk ade perubahan ke idok lepas join segmen ni haha.
    BTW selamat bersegmen XD

    BalasPadam
  2. ok khalid.. jemput join segmen cikgu jugak yer..
    esok hari last! ;)

    BalasPadam
  3. bab-bab segmen ni gua lemah sikit.

    BalasPadam
  4. lu dah femes titan.. dah tak perlu benda2 cenggini.. ;)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum..dari segmen yg sama..im here done follow u...selamat bersegmen n menaikkan follower anda..!! :)

    http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  6. hai dear ! dari segmen yg sama .. done follow you .. hit me back okay dear !!
    http://jarijemarikaku.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  7. Follower 279th!!
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    thanks! :)

    BalasPadam
  8. Thanks sebab sudi join segmen ni ^__^
    Senarai penuh peserta segmen telah dikeluarkan. Lets check-it-outt! XD
    ==► http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-mtkb-by-mrk.html

    BalasPadam
  9. from the same segmen too!! ;) become your follower. :) come to my site,
    http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html
    tq~ :>)

    BalasPadam
  10. Datang ziarah daripada segmen yang sama

    selamat berkenalan!

    Jom Ziarah Waalid pulak ye(^_^)[KLIK SINI]

    Waalid sudah follow blog ini...Terima Kasih..

    BalasPadam
  11. follow dari segmen yang sama. jum follow kita :) m0shie.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  12. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    BalasPadam
  13. Done follow.. Datang drpd segmen MTKB by MR.K .. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
    http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  14. Dari segmen yg sama :)
    http://fardiyah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  15. asslm. dh join sini ks femes lg cikgu! hihi.. jgn lupa join my blog pula ya.. ;)

    http://natashanordin.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  16. Hai.. dari segmen yang sama... Sudah follow di sini.. Jom singgah dan follow
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by_5.html

    BalasPadam
  17. dr segmen yg sma..done follow your blog

    follow me back here --> Follow me

    leave ur blog here --> Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

    tqvm..happy blogwalking

    BalasPadam
  18. dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  19. dari segmen yg sama.done follow you.follow me back :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  20. Salam knal..bw dari segmen yang sama..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam