About Me

Perkongsian Flipped Classroom: Terima Kasih buat SSTP JPWPKL

 Jutaan terima kasih buat SSTP JPWPKL atas jemputan perkongsian untuk tajuk Flipped Classroom petang nih.

Lama jugak dah tak berwebinar, campur plak sibuk uruskan eksperimen murid hari nih dan majlis di sekolah, so slaid pon last minute sempat belek-belek semula. Mujor dah beratus-ratus kali bercakap pasal slaid nih, jadi kembali lah semula ingatan.







AHahaha.. Thank you juga Encik Hafiz dan Cikgu Siti Suhaila yang kerap remind abam pasal jadual lah, link lah, poster apa semua. Kalau tak, mesti abam dah lost.
Tak lupa juga buat cikgu-cikgu yang sudi tunggu jam 3 sampai 4 petang untuk dengar abam kongsi tentang amalan Flipped Classroom nih. You are the best! ❤️
Yang tak sempat nak menonton, boleh klik kat link bawah nih OK! 😘

Catat Komen

0 Ulasan