About Me

Semarak STEM di SMK St Patrick, Mukah

Sesi petang plak perkongsian #STEM dan bengkel hands on Mission to Mars dengan adik adik T2 dan T4 di SMK St Patrick, Mukah.
Terkejut betul tengok sekolah ni, walaupun tengah bandar, tapi ada lagi sederet kelas yang tingkap pun tak ada. Huhuhu, dah 2019 kot. Kesian.. 

Semarak STEM di SMK St Patrick, Mukah











Mujor lah adik adik nih punya berdisiplin dan bersemangat waja tau nak belajar dengan abam petang-petang camni. Lagi excited sebab diorang dapat merasa wat aktiviti kat bangunan baru sekolah diorang, yang rasmi kan pun blom lagi.
Apa pun abam sangat happy dapat jumpa pengetua dia yang very very very nice guy, Mr Anthony. Punya lah polite dan berbudi bahasa. Sekali dengan abam pun jadi sopan je bila bercakap dengan dia.
Akhir sekali all the best untuk adik adik di SMK St Patrick, #Mukah. Selamat berSTEM! 😘 @ Smk St. Patrick Mukah






Catat Komen

0 Ulasan