.

.

Jumaat, 31 Mac 2017

Pre Order Buku Pembelajaran Abad 21 Cikgu Hailmi

PRE-ORDER BUKU PEMBELAJARAN ABAD 21 CIKGU HAILMI

Nangis kau dik kalau tak sempat beli! Sebab abam nak kasik harga SPECIAL buat korang semua, abam bukakan pre-order dengan harga yang sangat mengkagumkan!



Pre Order Buku Pembelajaran Abad 21 Cikgu Hailmi
Harga preorder hanya sah sehingga 10 April 2017. Cepat!


HARGA ISTIMEWA
RM30 (termasuk pos ke Semenanjung)
RM34 (termasuk pos ke Sabah dan Sarawak)



Yup.. tak caya kan?


Giler murah untuk harga buku yang setebal 76 mukasurat, siap kaler-kaler depan belakang, guna kertas tebal art paper oiii!

Ditulis oleh penulis blog yang terkenal (*gitu..) yang juga merupakan seorang pengamal Pembelajaran Abad 21 weyh!

Bagi strategi dan info yang disertakan, siap ada QR Code untuk korang scan tengok video kalau tak faham. Gilerr.. Abad 21 sangat!

Nak panjang lebar lagi kelebihan buku nih, nanti abam tulis "10 Sebab Kenapa Korang Perlu Beli Buku PA21 Cikgu Hailmi"



Buat sementara waktu, baik korang fokus sebab harga istimewa nih hanya ditawarkan daripada 1 hingga 10 April 2017 sahaja! Siapa cepat dia dapat oi.

Penghantaran buku hanya akan dibuat selepas majlis pelancaran yang dijangka akan diadakan pada sekitar hujung bulan April. Kelas kan? Oh ya.. harga pun confirm naik lah kan lepas tu..



So jangan berlengah lagi. Kena cepat weyh. Sementara stok masih ada. Jangan sampai melopong, tu jer abam nak pesan!


Norhailmi bin Abdul Mutalib
CIMB Bank 
7609778880
miecaprio@yahoo.com


Kalau dah buat bayaran, sila hantar printscreen sebagai bukti yer. Bagitau nama penuh, alamat nak hantar dan bilangan.


p/s: Sila pm abam kalau pesanan melebihi 10 unit. Kot2 lah abam boleh bagi diskaun dekat kos penghantaran tu.. :D



0 Kata-kata Bijak Pandai:

Catat Ulasan