.

.

KARTiKEL

Isnin, 29 September 2014

Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri

Pihak MCMC sudah mengeluarkan senarai finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 bagi setiap negeri untuk kategori video. Dalam laman webnya, MCMC juga menyertakan senarai lengkap bagi setiap negeri. Buat sementara waktu, mungkin ada sekolah yang belum dihubungi oleh MCMC, memandangkan majlis belum diketahui tarikhnya. So, TAHNIAH saya ucapkan kepada yang terpilih sebagai finalis negeri masing-masing dan SELAMAT BERJAYA!


Top 10 Perlis
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Perlis


Top 10 Kedah
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Kedah


Top 10 Pulau Pinang
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Pulau Pinang


Top 10 Perak
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Perak


Top 10 Selangor
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Selangor


Top 10 WP Kuala Lumpur
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri WP Kuala Lumpur


Top 10 Negeri Sembilan
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Sembilan


Top 10 Melaka
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Melaka


Top 10 Johor
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Johor


Top 10 Kelantan
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Kelantan


Top 10 Terengganu
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Terengganu


Top 10 Pahang
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Pahang


Top 10 Sarawak
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Sarawak


Top 10 Sabah
Senarai Finalis Top 10 Liga Remaja Kreatif 2014 Bagi Setiap Negeri Sabah



Saya perhatikan banyak juga penyertaan daripada sekolah-sekolah yang memang sebelum ini selalu mengambil bahagian dalam Liga Remaja Kreatif. Tak lupa juga sekolah-sekolah yang pernah mewakili negeri masing-masing ke Kem Pembangunan Remaja Kreatif. Tentu saingan sangat sengit, untuk peringkat negeri dan kebangsaan. 

Wakil-wakil dari sekolah yang belum dikenali juga tak boleh dikecilkan. Ada juga kemungkinan mereka dapat mengatasi johan-johan negeri pada kali ini, sama seperti yang berlaku semasa Liga Remaja Kreatif 2013.

Apa-apa pun saya ucapkan selamat maju jaya. May the best team, win!

Turut dinyatakan dalam laman web tersebut adalah video-video yang telah dipilih juri ini layak untuk diundi bagi Kategori Video Popular menerusi laman web http://lrk.my1content.my/ bermula 30 September 2014 sehingga 19 Oktober 2014. Selamat mengundi!



4 ulasan:

  1. wahhh ,, congratulation to my senior dari SMK LKTP TERSANG , RAUB , PAHANG ..korang memang the best ..

    BalasPadam
  2. Wah..menarik bersemangat ni nak join tahun depan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wajib join tu... rugi tak join.. kalau tak menang pun dapat kutip pengalaman

      Padam
  3. Wow..kagum.SMK Jeli pon tersenarai.student kawasan luar bandar pon advanced skrg.tahniah!

    BalasPadam