About Me

Blog Cikgu Hailmi Berwajah Baru Lagi!

Setelah hampir 6 tahun tidak mengalami perubahan, kali nih blog Cikgu Hailmi kita bagi wajah baru sket. Hehhehehe. Last design rasanya tahun 2014. Kemudian terus pakai design yang sama, sampai dah melekat dalam kepala design blog tu.





Blog Cikgu Hailmi dengan design terbaru
Blog Cikgu Hailmi dengan design terbaru

Tapi demi keberterusan, maka kita wat operate 'hidung' dan 'mata' kasik mantap sket. Supaya lebih mesra pengguna dan mesra dengan mobile. Sebab design yang sebelum nih, sebab dah lama sangat, maka dia kurang mesra pengguna mobile nih sket. Ye lah, zaman sekarang kan banyak browse pakai fon jer. So inshaallah lebih mudah guna pasnih.

Jangan risau, 1500 artikel tu semua masih available, boleh diakses secara percuma. Cuma mungkin akan ada sikit masalah teknikal lah macam dari segi warna ke, tulisan ke saiz ke. So kalau ada apa-apa masalah teknikal masa melayari blog #cikguhailmi boleh lah pm abam yer.
Pastu jangan lupa komen kat sini! Nanti abam betulkan. Jom kita gi tengok sket. 



Design blog Cikgu Hailmi yang paling legend sekali. Ramai orang kenal nih!
Design kedua blog Cikgu Hailmi yang paling legend sekali. (2013 - 2019) Ramai orang kenal nih!

Design blog Cikgu Hailmi masa awal-awal kemunculan awal tahun 2013. Ingat lagi tak?
Design blog Cikgu Hailmi masa awal-awal kemunculan awal tahun 2013. Ingat lagi tak?

Muahh. Thanks untuk sokongan semua semenjak blog Cikgu Hailmi nih beroperasi! 7 tahun beroperasi, nak maintain bukan mudah tau! Hehehhe.. So thank you so much! Teruskan menyokong blog cikguhailmi.com yer... 😘😘😘




Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Wah, cantik design baharu blog Cikgu, ya, lebih mesra pengguna. Tahniah cikgu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe thank you min! harapnya lebih selesa lah orang masuk pasnih

      Padam
  2. masih ingat lagi blog cikgu yang pertama tu. buka semula dah bertukar. hee. masa tu jadi sumber rujukan untuk pindah dr sarawak ke semenanjung. terima kasih ye cikgu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe... yang tu yang kedua dah tu... yang pertama saya pakai muka GTO.. alhamdulillah semoga bermanfaat ya cikgu

      Padam
  3. This is really some great tips! I love how you keep it so simple but effective! I started a blog last year and didn't keep up with it and it went NO WHERE. I'm going to start again with your tips. Thanks Neil!

    BalasPadam
  4. For both local and international investors, Clouds Casa Murree is the most attractive investment option. Luxurious Pent Houses with Studio, 1 and 2 Bedroom Luxury Apartments. Clouds Casa Murree real estate marketing is a fantastic option for anyone looking to live in style.

    BalasPadam
  5. All-in-one solution for all popular and emerging mobility services, which employs innovative technologies such as AI to create eye-catching mobile apps. We welcome you to the world of
    mobile app company development center, where each application is customized to meet your specific business needs.

    BalasPadam
  6. When I showed my teacher, she felt the class study notes and the podcast study notes were both pretty cool. She continued by expressing her happiness that, although attending an online school, pupils were truly taking charge of their education.

    BalasPadam