About Me

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai

Selepas bermalam di sekolah untuk Qiyamulail semalam, petang nya naik flight ke KL, hari nih sharing dan petang nih dah balik semula ke Kedah. Phewwww!
Memang penat. Tapi tak sampai hati nak kecewa kan hajat hati warga guru SMK Tasek Permai, Ampang untuk perkongsian amalan #PAK21 dengan mereka, sebab dah booking sejak dari awal tahun.
Apatah lagi bila semuanya mereka sediakan dan urus untuk abam, termasuk flight, Grab dan hotel semua tau. Memang sangat hargai lah. Terima kasih Cg Emy, juga kaunselor sekolah kerja cekap dan mantap!

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai

Perkongsian #PAK21 di SMK Tasek Permai


Untuk sesi bengkel hands on juga, abam ubah sket. Kali nih belajar edit video guna fon, dengan hasrat nak banyakkan lagi guru kita guna pendekatan Flipped Classroom dalam membudayakan #PAK21.
Pilihan abam kali nih adalah video daripada team cikgu English dan Fizik. Thorbaekkkk! Swipe untuk tengok video diorang yer.. 😍 @ SMK Tasek Permai(Official)

Catat Komen

0 Ulasan