About Me

Hari Guru SMK Jerlun : Pak Arab Mai!

Sebab tema sekolah tahun nih, Arabia mari, so abam planning nak pakai baju Firaun. Dah siap order Lazada semua, tapi barang lambat sampai plak. Maka terpaksa lah tukar jadi Arab Badwi, saudagar Unta, pemilik madrasah.. Baca ikrar pun dah macam ajak berzanji.. 🤣
Memang seronok dan enjoy sebab cikgu2 lain dan pentadbir pon semua pakat mau. Sporting habis! Especially part main Petanque dan game Ular, keluar habis perangai budak2 tu nooo.. 🤣🤣🤣

Hari Guru SMK Jerlun : Pak Arab Mai!

Hari Guru SMK Jerlun : Pak Arab Mai!

Hari Guru SMK Jerlun : Pak Arab Mai!


Persembahan murid pon sangat lah menghiburkan, walaupun semuanya depa sendiri yang urus. Terbaik!!
Kalau sebelum nih dapat Anugerah Guru Paling Popular, tahun nih dapat Guru Paling Cool. Terkesima abam. Abam garang nak mampoih pun depa kata Cool noo.. 😅
Semoga Sambutan nih jadi sesuatu yang akan diingati dalam sejarah berkhidmat sebagai guru. @ Smk Jerlun

Catat Komen

0 Ulasan