About Me

Modul Ulangkaji SPM 2013

Afterschool.my dengan tema "Higher Education Advisor" telah membantu calon-calon SPM 2013 dengan menghasilkan modul ulangkaji SPM bagi 11 matapelajaran. Kiranya, boleh juga dikatakan sebagai Soalan Ramalan SPM 2013 jugak lah, dengan soalan-soalan ulangkaji yang diberi, adalah dari topik yang perlu diberi penekanan untuk tahun ini. Apalagi joom ler download!!

Soalan Ramalan SPM 2013

Menariknya, turut disertakan bersama dengan soalan ulangkaji tersebut adalah, analisis peperiksaan SPM tahun-tahun lalu (2008-2012) serta soalan ulangkaji yang perlu pelajar titik beratkan untuk SPM 2013. Berikut adalah senarai matapelajaran yang terdapat dalam Modul Ulangkaji SPM 2013 daripada Afterschool.my:
1) Bahasa Melayu
2) Bahasa Inggeris
3) Matematik
4) Sejarah
5) Sains
6) Matematik Tambahan
7) Fizik
8) Kimia
9) Biologi
10) Prinsip Perakaunan
11) Perdagangan



Klik link di atas untuk download 
[29mb]

Saiz fail besar, tapi sangat berbaloi untuk didownload!!


Bagi calon-calon SPM 2013, boleh juga download Jadual SPM 2013 untuk membantu anda merancang ulangkaji anda bermula daripada sekarang. Ingat, sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna!


Catat Ulasan

45 Ulasan

  1. ook..sila download. sila downloaddd..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. carl.. mintak maaf.. so far cikgu baru jumpa yang ini je.. kalau ada yang stpm, nanti cikgu share k.. ;)

      Padam
  3. Terima kasih. Nak suruh anak murid download untuk ulangkaji..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih jugak atas perkongsian.. jom sama2 memandaikan anak murid.. ;)

      Padam
  4. trima kasih cikgu,kalau ada solan spot tlg bagi tahu ye

    BalasPadam
  5. inshaAllah.. terus ikuti blog ini dari masa ke semasa yer..

    BalasPadam
  6. cikgu, saya minta izin untuk muat turun modul ulang kaji spm 2013 untuk anak-anak murid. semoga dihalalkan ilmunya ya. terima kasih banyak-banyak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dipersilakan sangat-sangat untuk download dan digunakan.. saya hanya berkongsi modul ini.. semoga kita semua beroleh manfaat.. ;)

      Padam
  7. terima kasih ,sangat dihargai :)

    BalasPadam
  8. salam cikgu...saya mohon kebenaran untuk menggunakan bahan cikgu.terima kasih.

    BalasPadam
  9. Assalamualikum cikgu.. Saya minta izin untuk download modul ini... Untuk saya ulangkaji.. Terima kasih banyak2...

    BalasPadam
  10. Wasalam... dipersilakan.. Semoga berjaya ye.. ;)

    BalasPadam
  11. assalamuaikum cikgu,,bila nk kuar answer for afterschool add maths,physics,biology, sejarah,mathematics.

    BalasPadam
  12. Assmualaikum cikgu, saya minta izin utk download modul ni ya...semoga usaha cikgu diberkati Allah SWT

    BalasPadam
  13. waalaikumsalam.. dipersilakan download.. semoga usaha cikgu juga diberkati Allah SWT

    BalasPadam
  14. as-salam cg.. terima kasih atas perkongsian ilmu ini..mudah2 han cg dpanjangkan umur dn murah rezeki serta dpt lg mnabur bakti kpada anak2 murid..bley sya tahu tahap kesahihan soalan2 ramalan ni..?? sekali lgy trima ksih ye cg.. :)

    BalasPadam
  15. salam.. terima kasih atas doa.. tahap kesahihan tu pun xdapat nak dipastikan.. nama nya pun dah ramalan.. mungkin boleh jadi betul, bleh jadi tidak.. cukuplah digunakan sebagai panduan untuk ulangkaji.. ;)

    BalasPadam
  16. salam...cikgu soalan spot ekonomi asas x der ker...

    BalasPadam
  17. cikgu boleh x nk minta tolong.....tlg carikan soalan spot geografi sbb geografi ni susah sikit......pening kepala saya nk memikirkannya....

    BalasPadam
  18. so far untuk ekonomi dan geografi blom ada
    inshaAllah kalu ada saya kongsikan

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum cikgu, saya nk minta izin download modul cikgu ya. Terima kasih cikgu.

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. assalamualaikum

    sekarang tinggal dalam seminggu exam maths, saya umur 21 dari pada form 1 tak belajar, ada cara tak untuk cepat tangkap cara menjawab maths spm ni cikgu? harap bleh bantu..

    BalasPadam
  22. waalaikumsalam.. pada pendapat cikgu, lebih baik aizat fokuskan kepada bentuk-bentuk soalan yang confirm keluar. buat banyak latihan.

    BalasPadam
  23. addmath and math kene repeat ke tak ni cikgu?

    BalasPadam
  24. blom dipastikan tahap dan status nye camna..
    so kita tunggu jer lah dulu yer.. ;)

    BalasPadam
  25. You really make it look so natural with your exhibition however I see this issue as really something which I figure I could never understand. It appears to be excessively entangled and incredibly expansive for me.

    BalasPadam
  26. 360DigiTMG, the top-rated organisation among the most prestigious industries around the world, is an educational destination for those looking to pursue their dreams around the globe. The company is changing careers of many people through constant improvement, 360DigiTMG provides an outstanding learning experience and distinguishes itself from the pack. 360DigiTMG is a prominent global presence by offering world-class training. Its main office is in India and subsidiaries across Malaysia, USA, East Asia, Australia, Uk, Netherlands, and the Middle East.

    BalasPadam
  27. First You got a great blog .I will be interested in more similar topics. i see you got really very useful topics, i will be always checking your blog thanks.
    data science course in malaysia

    BalasPadam
  28. Well done for this excellent article. and really enjoyed reading this article today it might be one of the best articles I have read so far and please keep this work of the same quality.
    Data Analytics Course in Noida

    BalasPadam
  29. I like to view your web site which is very useful and excellent resource and truly adored reading your posting. Thank you!
    Data Science Course in Gurgaon

    BalasPadam
  30. Very informative Blog! There is so much information here that can help thank you for sharing.
    Data Analytics Course in Bangalore

    BalasPadam
  31. Excellent post to make this blog more wonderful, attractive and cool stuff you have. Thank You.
    Data Science Course in India with Placements

    BalasPadam
  32. Nice Post thank you very much for sharing such a useful information and will definitely saved and revisit your site and i have bookmarked to check out new things frm your post.
    Data Science Course

    BalasPadam
  33. I just got to this amazing site not long ago was actually captured with the piece of resources you have got here and big thumbs up for making such wonderful blog page!
    Data Scientist Course

    BalasPadam
  34. Excellent work done by you once again here and this is just the reason why I’ve always liked your work with amazing writing skills and you display them in every article. Keep it going!
    Data Analytics Courses in Hyderabad

    BalasPadam
  35. This is really nice which is really cool blog and you have really helped a lot of people who visit the blog and give them useful information.
    Data Science Training in Noida

    BalasPadam
  36. Just a shine from you here and have never expected anything less from you and have not disappointed me at all which i guess you will continue the quality work. Great post.
    Data Science Training in Gurgaon

    BalasPadam
  37. 360DigiTMG offers the best Data Analytics courses in the market with placement assistance. Enroll today and fast forward your career.
    <a href="https://360digitmg.com/india/business-analytics-training-in-patna''>business analytics course in patna</a>

    BalasPadam