.

.

KARTiKEL

Selasa, 17 September 2013

Soalan Ramalan Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik, Sains dan Geografi Menjelang PMR 2013

Bahan bantu saat akhir menjelang PMR yang tinggal tak berapa hari saja lagi ni diusahakan oleh Majlis Guru Cemerlang Kebangsaan (MGCK) dengan kerjasama Kelas Cikgu Mariyam (KCM). Bahan mengandungi Tips Peperiksaan dan juga Bank Soalan Ramalan PMR 2013 bagi subjek Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik, Sains dan Geografi. Semoga bahan ini boleh digunakan oleh rakan guru dan juga adik-adik pelajar sebagai ulangkaji dan rujukan dalam membuat persediaan saat akhir ini. InshaAllah membantu! Best of luck yer.. 

Soalan Ramalan Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik, Sains dan Geografi Menjelang PMR 2013


Fail bersaiz 120mb
Selamat Mendownload! ;)


Sumber

24 ulasan:

  1. Terima kasih.. atas perkongsian

    BalasPadam
  2. Assalam. Cikgu saya tak dapat buka fail yang dimuat turun. Blh emelkan saya folder tersebut ke pejabatguru@gmail.com

    BalasPadam
  3. Salam.. maaf cikgu, saya tak dapat nak attachedkan fail yang bersaiz besar tu (119mb)untuk send emel kepada cikgu.. mungkin cikgu boleh cuba download sekali lagi daripada link yang diberi kalau2 fail yg sudah didownload sebelum ini corrupted..maaf cikgu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam. Alhamdulillah saya telah berjaya memuat turun fail tersebut. Jutaan terima kasih diucapkan atas perkongsian ilmu tersebut.

      Padam
  4. tq 4 sharing...hehe

    BalasPadam
  5. sama-sama .. semoga semua beroleh manfaat

    BalasPadam
  6. Adakah ramalan pmr 2013 ini boleh dipercayai ?

    BalasPadam
  7. Kalau dah nama pun ramalan, maka tak dapat lah nak sandarkan 100% pada soalan ini.
    Namun sekurang2nya dapat juga dijadikan sebagai rujukan dan panduan memandangkan ianya dihasilkan oleh badan yang ternama jugak.. diharap bahan ini dapat membantu anda untuk persiapan last minute menjelang PMR..

    BalasPadam
  8. ada skema jawapan ke??..

    BalasPadam
  9. terima kasih...cikgu...kerana berkongsi mata pelajar islam kepada sya...

    BalasPadam
  10. tak boleh bukAK pon cikgu

    BalasPadam
  11. cuba download sekali lagi..
    InshaAllah tak ada masalah

    BalasPadam
  12. saya sangat memerlukan skima untuk sains. ada tak?

    BalasPadam
  13. assalamualaikum cikgu...saye dah download tapi takde skema jawapan.macam mne eh ?

    BalasPadam
  14. terima kasih cikgu. saya sependapat dengan MGCK mengenai topik yang hangat tahun ini.

    BalasPadam
  15. salam cikgu, ramalan untuk spm ada tak?

    BalasPadam
  16. tq 4 the ramalan doakan kami semua dari smk padang temu melaka

    BalasPadam
  17. semoga semua beroleh manfaat.. inshaAllah.. ;)
    All the best untuk PMR esok..

    BalasPadam
  18. Spot spm 2014

    BalasPadam