About Me

Lighting Tambahan Untuk Kekal Tampan Ketika Webinar

Hahahhahaha.. Tajuk tak boleh blah! Nindia rahsia dia kenapa muka abam nampak tak flawless masa webinar sebelum nih.

Ya!



Lighting Tambahan Untuk Kekal Tampan Ketika Webinar
Lighting Tambahan Untuk Kekal Tampan Ketika Webinar


Barang baik baru sampai. Baru ja tadi nih. Lepas nih siap lah korang. Abam akan nampak sekacak Fattah Amin dan seangkatannya.

Boleh tengok beza sebelum abam guna lampu ajaib, dengan selepas abam guna lampu ajaib. Merechik hawau!



Gambar SELEPAS dengan bantuan lampu ajaib
Gambar SELEPAS dengan bantuan lampu ajaib

Gambar SEBELUM dengan bantuan lampu ajaib
Gambar SEBELUM dengan bantuan lampu ajaib


Alat nih nama dia LED Ring Light, harga RM70 beli kat Shoppee. Tapi barang mai dari China lah, so lambat sket sampai masa order. Saiz nih 26cm diameter ring dia tuh, siap ada phone holder. Ketinggian tripod dalam 50cm saja. Ada 3 jenis warna lampu; putih, kuning, gabungan putih dan kuning. Disertakan jugak remote yang boleh connect dengan phone secara bluetooth untuk snap gambar dari jauh. So far guna memang ok lah.. Beli sebab lighting kat dalam bilik, tak mencukupi. 


Maka, yakinlah. Korang pon mampu nampak hensem lepas nih. Jom serbu Shoppee! 😎

Catat Komen

0 Ulasan