About Me

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Berpeluang hari nih menyertai Komuniti Blogger pendidikan di negara kita untuk perkongsian ilmu dan merapatkan ukhwah.
Tahniah kepada Cg Razif dan Cg Izham atas inisiatif menganjurkan sesi gathering nih buat kali kedua dah. Bukan senang nak kumpul Blogger-Blogger hebat nih dalam satu event yang camnih.
Terima kasih juga untuk peluang saya sebagai Keynote Speaker. Kongsi jer sket pengalaman 7 tahun menulis di www.cikguhailmi.com. Apa yang membuatkan saya mula menulis dan terus menulis sehingga kini.

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan

Edublogger Meletup #2 : Ruang Blogger Pendidikan Kongsi Ilmu dan Bina Jaringan


Saya kongsikan juga tips dan teknik supaya artikel tu menarik pembaca, sehingga muncul di muka pertama Google.
Hehehe.. Kongsi sket sket jer. Kongsi banyak satgi kena caras plak! Hahahaha.. Gurau jek yer.. Harapan saya semoga pertemuan ini jadi ruang untuk kami terus berukhwah dan buat sesuatu yang lebih bermanfaat untuk benda pendidikan di Malaysia.
P/s: Tulislah dari hati, bukannya dari kaki... 😜😜😜 @ Menara CIMB

Catat Komen

3 Ulasan

  1. Serius, program hebat secara santai, x da gap antara blogger hebat dengan blogger yg baru bertatih, semuanya duduk bersama2, buat bersama2.. Akk dah join banyak bengkel, meet up 2 mmg lain dr yg lain❤️❤️

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh... bagus tu.. saya pun suka sangat dengan komuniti edublogger.. walaupun hebat-hebat, mantap-mantap, tapi semua pandai jer bawak diri elok-elok.. INshaAllah saya tertunggu Meet Up ke-3 next year, dengan lebih ramai lagi yang kita boleh bawak masuk team..

      Padam
  2. Wah semakin hebat networking antara blog cikgu2...bila lah nk jd cikgu hebat mcm ch ni...

    BalasPadam