About Me

Bengkel Flipped Classroom dengan JU Sains Math Negeri Kedah


Terima kasih buat JPN Kedah atas kepercayaan bagi sesi perkongsian amalan terbaik Flipped Classroom dan bengkel hands-on video PdPc guna smartphone untuk 60 orang Jurulatih Utama Sains dan Matematik SR dari seluruh negeri Kedah.


Bengkel Flipped Classroom dengan JU Sains Math Negeri Kedah
Bengkel Flipped Classroom dengan JU Sains Math Negeri Kedah


Excited dan happening weyh cikgu-cikgu nih walaupun mula-mula cam malu jer dengan abam. Tak biasa kot. Hehehe.

Hasil video pun memang terbaik lah walaupun cuma sempat untuk 2 jam saja. Masing-masing dah tak sabar nak balik buat video lepas dah tahu, mudah giler kot nak buat.. 🤗🤗🤗 


Bengkel Flipped Classroom dengan JU Sains Math Negeri Kedah

Bengkel Flipped Classroom dengan JU Sains Math Negeri Kedah


Bengkel Flipped Classroom ini dibahagikan kepada dua bahagian, iaitu sesi perkongsian amalan terbaik selama 2 jam dan diikuti oleh sesi bengkel hands-on menghasilkan video pdpc juga selama 2 jam dengan menggunakan smartphone.

Kecoh tau. Keluar habis segala kreativiti cikgu-cikgu tau masa sesi hands-on nih!


Bengkel Flipped Classroom dengan JU Sains Math Negeri Kedah

Feedback di Facebook daripada salah seorang peserta bengkel. Terima kasih cikgu!
Feedback di Facebook daripada salah seorang peserta bengkel. Terima kasih cikgu!

Semoga perkongsian dan sesi bengkel ini membantu JU untuk Sebarkan amalan Flipped Classroom kepada lebih ramai Guru di Kedah. All the best semua! 😍 @ PPD Kubang Pasu

Catat Komen

0 Ulasan