About Me

Jejak Higgs Boson di CERN - Hari 07/14 (Cheese Fondue)

Selepas join team Malaysia kat ASEAN Sports and Family Day, abam terus bergegas ke bandar Geneva. Sebabnya malam ni kami ada official dinner untuk semua yang terlibat dengan program High School Teacher 2019.

Menu istimewa tentu lah makanan tradisi Swiss, iaitu Cheese Fondue. Bunyi kemain lah kan. Rupanya, roti celup dengan cheese pekat, gentel-gentel pastu makan.. Tu jaaa…

Jejak Higgs Boson di CERN - Hari 07/14 (Cheese Fondue)



So untuk meja nih, kami dapat cheese fondue versi non alcoholic. Kalau tak, tentu abam dah tak jumpa jalan balik rumah.. Huhuhu

Dan yang bestnya, sambil makan tu (hampeh tak kenyang) kami dihiburkan dengan muzik tradisi Swiss. Rasa Europe sangat! Gituuu... 😂 @ Geneva, Switzerland







Catat Komen

0 Ulasan