About Me

SUNEUNG 수능: Suasana Exam Awam di Korea

Tau dak seserius mana orang Korea bila melayan SUNEUNG, exam masuk universiti (ala2 SPM/ STPM kita) mereka?
1. Flight akan delay hari tu
2. Pekerja ble masuk lambat sejam
3. Kereta kena parking jauh dari kawasan sekolah (elak sesak)
4. Budak lain cuti
5. Pengawas tak ble wangi2 (ganggu konsentrasi)
6. Pengawas pakai kasut getah (elak bunyi)
Serious tak caya? Boleh pegi tengok sendiri, apply Program Pertukaran Guru ke Korea, KOMTEP. 3 bulan kat sana, kalau tak caya lagi, taktau lah. Tapi kena apply cepat tau, iklan nak tutup lagi 2 minggu saja!

SUNEUNG 수능: Suasana Exam Awam di Korea

SUNEUNG 수능: Suasana Exam Awam di Korea

Catat Komen

0 Ulasan