.

.

KARTiKEL

Rabu, 5 Jun 2013

Segmen 3 Hari Mencari Bloglist CiKGUHAiLMi Dah TAMAT yer! ;)

Alhamdulillah.. Dah tamat jugak akhirnya Segmen pertama yang dianjurkan oleh saya.. "Segmen 3 Hari Mencari Bloglist by CiKGUHAiLMi". Susah jugak sebenarnya nak anjur segmen-segmen nih, sentiasa kena alert, kena ada masa yang mencukupi dan juga kelapangan yang mengizinkan. Kagum sekejap dengan blogger-blogger hebat yang selalu anjurkan Segmen nih.

Segmen 3 Hari Mencari Bloglist by CiKGUHAiLMi

Walaupun hanya 18 orang saja yang menyertai segmen saya nih, tapi saya rasa objektif dan tujuan saya adakan segmen nih dah tercapai, iaitu nak tambahkan lagi senarai bloglist ciput saya dan juga mengenali lebih ramai lagi kenalan blogger yang lain. Terima kasih kepada yang sudi menyertai segmen saya ini, anda memang hebat!

Kat bawah nih saya senaraikan beberapa blogger hebat yang dah join segmen saya. Boleh lah terjah blog diorang untuk tambah kenalan anda pulak yer..

http://www.mujadafewa.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://www.cikfie.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html 
http://www.mizisempoi.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://www.menulismenconteng.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html 
http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://www.daxxstories.com/2013/06/segmen-luar-3-hari-mencari-bloglist-by.html 
http://cerkampung.blogspot.com/2013/06/segmen-luar-segmen-3-hari-mencari.html 
http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html 
http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://www.nabilabiela.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://www.aminin.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://www.kucinghitam.net/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist.html
http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://vaneelea.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by-cikgu.html
http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://yongatira.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://mencarisinarzahratuljannah.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html
http://akubencitouching.blogspot.com/2013/06/segmen-3-hari-mencari-bloglist-by.html


Tak lupa juga kepada PEMENANG TOP REFERAL SEGMEN yang dimenangi oleh : 

CIK FIE! 

Tahniah cik fie!. Sila tuntut dengan saya Topup RM10 anda melalui SINI yer.. ;)

Terima kasih banyak-banyak sekali lagi saya ucapkan kepada semua yang menyertai Segmen saya nih. Kepada yang tak berkesempatan nak ikut ari tuh, InshaAllah ada masa, saya akan anjurkan Giveaway lak.. Mungkin kita boleh cuba dengan barang-barang best dari Sarawak, InshaAllah. Teruskan menyokong blog cikguhailmi.com yer.. ;)


6 ulasan: